Szybki kontakt
Zadzwoń: +48 694 114 260, 326278029
Napisz: bhp.complex1@gmail.com
href="gg:">
RODO

Klauzula informacyjna przy pobieraniu danych bezpośrednio od osoby - Kontrahenci

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) informuję, iż:

1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest BHP COMPLEX  BOŻENA FIJOŁEK UL. SOSNOWA 20, 32-546 MŁOSZOWA                                                                              

2) Administrator nie ma obowiązku powołania inspektora ochrony danych.


3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy kupna/sprzedaży na podstawie art. 6 ust 1 pkt b. RODO.


4) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych w przypadku dostawy kurierem, będą podmioty realizujące dostawę - kurierzy.

5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od zakończenia roku, w którym dokonano ostatniej dostawy.


6) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.


7) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.


8) Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest wymogiem ustawowym oraz warunkiem zawarcia umowy. Jest Pani/Pan zobowiązana/y do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości realizacji umowy kupna/sprzedaży.

Witaj
logo

Witamy w Internetowym Sklepie "BHP Complex" Bożena Fijołek.

Zapraszamy do nowo otwartego sklepu internetowego z artykułami BHP i ochrony osobistej pracowników oraz świadczącego usługi w zakresie BHP w formie szkoleń i doradztwa.

Gwarantujemy wysoką jakość oferowanych produktów i rzetelność obsługi klientów.

ŻYCZYMY UDANYCH ZAKUPÓW!

PEŁNA OFERTA PRODUKTÓW NA STRONIE www.sklepbhpcomplex.pl

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.